12.06.2019
Ce crede Andrei Nastase despre secventele video in care Igor Dodon apare alaturi de Vlad Plahotniuc, discutand despre subiectul federalizarii si finantarea PSRM: "Finantarea partidului din afara, este o problema, cel care a incalcat legea despre finantarea partidelor trebuie sa fie pedepsit conform legii"
Andrei Nastase spune ca unele secvente video in care apare Dodon discutand cu Plahotniuc au fost trucate. Despre finantarea PSRM insa, Liderul PPDA, spune ca finantarea partidelor din afara va fi pedepsita conform legii.

Andrei NASTASE, MINISTRUL DE INTERNE IN GUVERNUL SANDU: "Ceea ce am sesizat eu am transmis si colegilor mei din Romania pentru a le interpreta si astept de la ei niste rezultate, din ceea ce am vazut eu am observat ca ceva a fost trucat.

Nu ne-am pus ideea ca PSRM nu si-a propus ideea federalizari, nimeni nu si-ai pus problema ca nu ar fi existat acea idee, si atunci cand am intrat in intelegere cu PSRM, ne-am asigurat si am asigurat toata tara inclusiv si tarile vecine, Ucraina, Romania ca aceasta intelegere nu va avea drept obiectiv nici federalizarea nici tot ce propunea Plahotniuc.

Finantarea PSRM din afara, este o problema, bineinteles este o problema indiferent ca e Dodon, Plahotniuc sau altcineva, cel care a incalcat legea despre finantarea partidelor trebuie sa fie pedepsit conform legii."

Articole din aceeasi categorie