08.01.2020
Ucraina confirma ca cel putin 170 de persoane aflate la bordul avionului prabusit la Teheran au decedat - FOTO/VIDEO
Toti pasagerii si membrii echipajului avionului Boeing 737 al companiei Ukraine International Airlines, prabusit miercuri dimineata dupa decolarea de la Teheran, „sunt morti”, a anuntat presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, citat de AFP si Reuters.

„Potrivit datelor preliminare, toti pasagerii si membrii echipajului au murit”, a scris Zelenski pe pagina sa de Facebook.

„Ambasada noastra este in curs de a clarifica informatii privind circumstantele acestei tragedii si lista celor decedati”, a adaugat seful statului ucrainean.

Un reprezentant al diplomatiei de la Kiev, Vassil Kirilici, a declarat ca „potrivit primelor informatii la bord se aflau 168 de persoane”.

Un avion Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines s-a prabusit miercuri la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran. Aparatul de zbor a cazut in apropierea aeroportului si a fost cuprins de flacari.

Deocamdata nu exista o declaratie din partea companiei Ukraine International Airlines.

Potrivit serviciului de monitorizare a zborurilor FlightRadar24, avionul care s-a prabusit langa Teheran efectua zborul PS 752 si se indrepta spre Kiev. Aeronava era in functiune de trei ani.

Primele imagini de la prabusirea avionului ucrainean, imediat dupa decolarea din capitala Iranului:




Articole din aceeasi categorie