07.09.2019
„Sunteti generatia care ma reprezinta. Am crescut cu stirile voastre, cu adevarul de la PRO TV.” Partenerii PRO TV Chisinau – alaturi in seara celor 20 de ani
La 20 de ani de la lansarea postului tau de televiziune PRO TV Chisinau, cei mai fideli parteneri ne-au fost aproape.

In cei 20 de ani de activitate ei au avut grija de zambetele noastre, de stilul nostru de viata, de eticheta vestimentara si au pus piatra de temelie a locuintelor chisinauienilor. 

Clinica stomatologica DENTINO a ajuns la un deceniu de activitate, impartind aceleasi valori cu familia PRO TV. Stomatologul Sachin Sachdev a invatat cu noi limba romana, iar acum comunica liber cu clientii sai. „Eu cand am venit, nu stiam limba si subtitrarea de jos m-a ajutat foarte mult. Multi, multi ani doresc pentru PRO TV. Deja are 20 de ani. Si eu sunt mandru ca PRO TV gandeste liber si pot sa zic ca Dintino e pentru ,,zambeste liber”!”, spune acesta.

Brandul autohton IONEL are o istorie de peste 74 de ani. Timp in care au pus pret pe calitatea vestimentatiei atat acasa, cat si peste hotare. Pe aceeasi strategie se bazeaza si proiectele din anul viitor. 

Tamara Luchian, director fabrica Ionel: „Ionel de fiecare data, in fiecare an, are proiecte noi! Anul acesta facem 74 de ani. Vom pastra si in viitor cele 80% la export!”



Compania de constructii imobiliare ASTERCON dezvolta noi strategii in domeniu apeland la tehnologia de ultima generatie si o echipa profesionista. Directorul Vladimir Cojuhari ne-a facut o urare speciala. 

Vladimir Cojuhari, director Astercon: „Sunteti generatia care ma reprezinta. Am crescut cu stirile voastre, cu adevarul de la PRO TV.”

In doua decenii postul PRO TV Chisinau a reusit sa colaboreze cu liderii nationali cat si internationali de pe piata autohtona. HERBALIFE NUTRITION este o companie globala din domeniul nutritiei, fondata in anul 1980, care ofera produse de nutritie de inalta calitate, realizate pe baze stiintifice: gestionarea greutatii, energie si fitness, ingrijire personala; precum si consiliere individuala prin intermediul membrilor Herbalife independenti. Iar abordarea orientata spre comunitate care ii inspira pe oamenii din peste 90 de tari sa sustina o nutritie echilibrata si sa adopte un stil de viata mai sanatos si mai activ, este misiunea companiei. 

Cristina Lefter, Senior Cooordonator Dezvoltare Afacere Herbalife: „ Felicitari pentru aniversarea voastra frumoasa! De 20 de ani postul ProTV este din ce in ce mai echidistant, iar compania Herbalife Nutrition de mai bine de 20 de ani, ajuta oamenii din intreaga lume sa aiba o nutritie echilibrata si sa urmeze un stil de viata activ si sanatos! La multi ani!”

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie