01.07.2020
MOBVARO-M, Cea mai mare retea de magazine de mobila din Moldova,  deschide usile pentru toata lumea la inca doua magazine din Chisinau! (VIDEO)

Descoperiti cel mai mare asortiment de mobila de marca MOBVARO-M,  la cele mai bune preturi din Moldova!

Locuitorii orasului Chisinau isi vor putea face cumparaturile la magazinele Mobvaro-M, situate in sectorul Botanica, pe bulevardul  Dacia 23 si in in sectorul Buiucani, pe strada Calea Iesilor 23.

Pentru a sarbatori acest eveniment si a multumi clientilor pentru loialitate, Mobvaro-M a pregatit o campanie promotionala care se va desfasura doar in magazinele situate in sectorul Botanica, pe bulevardul  Dacia 23 si in sectorul Buiucani, pe strada Calea Iesilor 23. , incepand cu data de 1 Iulie 2020!

La achizitionarea oricaror produse din magazinele Mobvaro-M, in valoare de minim 1000 lei pe un singur bon fiscal, clientii  vor indeplini un talon de participare la Promotie.

Aceasta va avea loc in perioada 01.07.2020-01.08.2020, dupa indeplinirea conditiilor,  participantii vor avea  posibilitatea sa  castige «O CANAPEA» !

Despre Mobvaro-M:

Compania „Mobvaro-M” SRL este lider absolut in vanzarea si producerea mobilei pe piata Republicii Moldova. Internet magazinul Mobvaro.md ofera cea mai larga gama de mobilier si accesorii pe placul tuturor. De aproape 20 de  ani suntem bucurosi sa surprindem clientii nostri cu produse calitative, elegante, functionale si durabile la cele mai avantajoase preturi. La un click distanta puteti achizitiona usor mobila la preturi accesibile pentru orice incapere: bucatarie, living, hol, antreu, birou si camera pentru copii. In magazinul nostru on-line puteti achizitiona cu usurinta mobilier in Chisinau, cu livrare si montare pe intreg teritoriul Republicii Moldova.

 La moment  Reteaua de Magazine de mobile “Mobvaro-Mnumara 10  magazine pe tot teritoriul Republicii Moldova , inclusiv 3 in orasul Chisinau!

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie