20.03.2020
Igor Dodon catre moldovenii din diaspora: "Nu va porniti pe drumuri". Zeci de moldoveni, blocati la frontiera dintre state

Presedintele Igor Dodon atentioneaza moldovenii sa stea acolo unde se afla acum, intrucat multe tari si-au inchis hotarele pentru cetatenii straini. La frontiera dintre mai multe state au ramas blocati zeci de moldoveni.

"Eu cred ca trebuie sa fim responsabili si constiinciosi in aceasta perioada, recomandarea mea este nu va porniti pe drumuri, pentru ca de exemplu: avem la frontiera Polinia-Germania 106 persoane, la frontiera dintre Austri -Ungaria 104 persoane, Polonia-Ucraina 45 persoane, Germania-Austria 17 persoane, Belarus-Ucraina 16 persoane, informatia vine de la Ministerul Afacerilor Externe.

Ce se intampla, dvs v-ati pornit si ati ajuns in zona de carantina si tranzit si sunati la Guvern sa va ajutam. Dar cum? Rutele sunt blocate, zborurile avia sunt inchise. Eu imi doresc sa vina cetatenii acasa, dar nu acum, dupa ce se finalizeaza criza. Nu este real, prin ce cai, frontiere blocate, va rog daca e posibil ramaneti acolo unde sunteti", a spus Igor Dodon in cadrul emisiunii "Presedintele Raspunde".

Articole din aceeasi categorie