07.09.2019
Experienta si perseverenta – sarbatorite la receptia aniversara PRO TV Chisinau. „Sunteti corecti, cei care ne spun adevarul.”
PRO TV Chisinau a dat cea mai tare petrecere aniversara la cei 20 de ani, alaturi de cei mai apropiati prieteni, partenerii PRO TV.

La fel cum postul de televiziune ramane de incredere datorita experientei si perseverentei, si partenerii de la FLOARE CARPET raman primii pe piata in toti acesti ani datorita acestor calitati.

Veselin Rodideal, manager general Floare-Carpet SA: „Suntem onorati sa fim prezenti aici. Va uram viata lunga in continuare. Sunteti corecti, cei care ne spun adevarul. Alegem Floare Carpet pentru calitate, pentru ca sunt ecologice si sunt ale noastre, create de ani de zile in Moldova.”

Alaturi de noi a sarbatorit si Laboratorul medical INVITRO Diagnostics, care pune pret pe sanatatea clientului, dar si pe informarea corecta a acestuia.

Marina Magulciac, director marketing INVITRO Diagnostics: „Consideram ca un om sanatos si bine informat este garatia unei societati prospere. Astazi am venit sa lansam campana SIMPTOM, care are rolul de sensibilizare a importantei efectuarii controlului medical regulat. Noi va dorim mult succes in continuare.

Invitatii s-au delectat cu muzica buna, spumant de calitate si au putut afla mai multe despre investitii profitabile. Cum…?! Gratie Valeriei Sevciuc, managing director REMARK IMOBIL: „Noi suntem lideri in domeniul imobiliar-comercial din Moldova. Din 2016, oferim servicii imobiliare exceptionale. Misiunea noastra e sa ajutam proprietarii de afaceri si investitorii imobiliari sa faca investitii stabile, de durata. Daca vrei sa investesti intr-un imobil, lucreaza cu cei mai buni!”



Prietenii nostri de la CASA KEIA va ofera mobila de calitate la preturi atragatoare. „In salonul nostru gasesti mobila pe orice gust si orice buzunar.”, ne-o spune directorul companiei, Olesea Ghilas.

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie