01.04.2022
Cu Roaming in Romania te simti de parca ai fi acasa

Compania Moldtelecom anunta o scadere a tarifelor Roaming pentru Romania https://moldtelecom.md/ro/personal/Roaming-Romania-ca-acasa. Prin urmare, oferim clientilor, posibilitatea de a se bucura de minute si trafic internet mobil in roaming la tarif national https://moldtelecom.md/ro/personal/Roaming-Romania-ca-acasa .

Pe langa faptul ca vorbim aceeasi limba, avem aceleasi traditii si valori, din 1 aprilie 2022 impartim aceleasi tarife. De serviciul Roaming si optiunile acestuia pot beneficia atat utilizatorii Moldtelecom Prepay, cat si cei de la abonament.

Cea mai atractiva oferta in Roaming
 
Fie ca mergi intr-o deplasare de lucru sau o vacanta alaturi de familie si prieteni, ramai relaxat in privinta taxelor, pentru ca noi iti asiguram cele mai bune tarife si pachete de optiuni https://moldtelecom.md/ro/personal/Roaming-Romania-ca-acasa. Astfel, pentru apelurile locale si catre Moldova vei achita doar 1,50 lei/min, iar navigare pe internet te va costa doar 10 bani/MB. Tarifele reduse vor fi valabile in reteaua mobila a operatorilor din Romania: Orange, Telekom si Vodafone. In cazul in care doresti sa comunici si mai avantajos, activeaza una din cele trei optiuni cu un continut predefinit.

Activarea serviciului Roaming si a optiunilor disponibile se fac, rapid si usor, din aplicatia MyMoldtelecom sau prin expedierea unui SMS la numarul 100 cu textul:
 
Rom70net pentru optiunea Internet Roaming 70.
Rom70apel pentru optiunea Minute Roaming 70.
Rom100 pentru optiunea Net&Minute Roaming 100.

Inainte de a pleca in Romania, asigura-te ca serviciul Roaming este activ. O poti face usor din aplicatia MyMoldtelecom:
 
Intra in aplicatie.
Acceseaza Contul Meu.
Click pe Optiuni si Servicii.
Click pe Roaming + activare.
 
Moldtelecom. Mai uniti ca niciodata.

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie