20.03.2020
Coronavirus in lume: Numarul deceselor a depasit 10.000. In Italia este cea mai tragica situatie

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 10.030, iar cel al cazurilor la 244.517. De asemenea 86.025 de pacienti bolnavi de Covid-19 s-au vindecat pana acum, arata statisticile privind epidemia de pe Argis.​

Italia a depasit China la numarul deceselor provocate de coronavirus, cu 427 de morti in 24 de ore, astfel incat bilantul s-a agravat pana la un total de 3.405. Pentru a doua zi consecutiv, China nu a raportat vineri nicio noua contaminare de origine locala cu coronavirus.

Cele mai importante informatii despre coronavirus din lume, LIVETEXT:

----------

07.49 Malaezia va scoate armata pe strada pentru a ajuta politia in implementarea restrictiilor impuse populatiei

07.03 Brazilia inchide granitele pentru calatorii din Europa si Asia

-----------

Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a decis joi seara sa plaseze in carantina intregul stat si pe cei 40 de milioane de locuitori pentru a intari lupta impotriva pandemiei de coronavirus.

Washingtonul si-a inasprit avertismentul adresat cetatenilor americani, care au fost indemnati sa nu plece in strainatate sub niciun motiv in fata raspandirii coronavirusului si sa revina in Statele Unite daca este posibil.

Spania, a patra tara la nivel mondial ca numar de cazuri de COVID-19, a ordonat inchiderea tuturor hotelurilor din cauza coronavirusului de pe teritoriul sau, o masura publicata joi in Monitorul Oficial.

Articole din aceeasi categorie