13.03.2020
Alte 2 cazuri de coronavirus confirmate in Moldova. Bilantul ajunge la 8 - VIDEO

Alte 2 cazuri de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova. Bilantul ajunge la 8 pacienti. 

Potrivit ministrului Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, ambele cazuri sunt din import, persoane revenind recent din Italia.

Totodata, ministrul Sanatatii a spus ca la moment sunt 20 de cazuri suspecte de infectare cu coronavirus. "Nu exista niciun copil infectat cu Covid-19", spune Viorica Dumbraveanu.

Astazi, autoritatile au anuntat cod ROSU la nivel national de infectare cu Covid-19.

Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat in Republica Moldova pe 7 martie. Este vorba despre o femeie de 48 de ani, care a revenit din Italia, Milano.

Cazurile 2-3/ Pe 10 martie au fost confirmate alte doua cazuri de infectare cu coronavirus in Republica Moldova. Este vorba despre o femeie de 60 de ani din capitala si un barbat de 60 de ani din sudul Moldovei. Ambii au revenit recent din Italia. Femeia a fost in vizita la o prietena, iar barbatul - la copii.

Al patrulea caz de infectare cu coronavirus de tip nou a fost confirmat pe data de 11 martie, este vorba despre o tanara revenita din Italia.

Cazurile 5-6/ Pe data de 12 martie au fost confirmate alte doua cazuri de infectare cu coronavirus. Ambele s-au intors recent din Italia. Ministrul Sanatatii a refuzat sa ofere detalii despre aceste doua persoane.

La data de 13 martie, autoritatile au anuntat cod ROSU la nivel national de imbolnavire cu Covid-19.

Cazurile 7-8/ Pe data de 13 martie au fost confirmate alte doua cazuri de infectare cu Covid-19. Ambele persoane s-au intors recent din Italia. Si de aceasta data, Ministrul Sanatatii a refuzat sa ofere detalii. Viorica Dumbraveanu a mentionat ca nu exista copii infectati cu coronavirus.

Articole din aceeasi categorie