21.01.2020
Zi importanta pentru Dragnea. Instanta Suprema decide daca poate fi eliberat
Inalta Curte de Casatie si Justitie s-ar putea pronunta, astazi, in legatura cu recursul in casatie depus de Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

In urma cu o saptamana, fostul lider PSD ​- aflat in detentie in urma condamnarii la 3 ani si jumatate de inchisoare - a aparut in fata judecatorilor.

Fara mustata si fara zambetul pe care il afisa alta data, fostul lider al PSD le-a spus judecatorilor din completul de 5 ca el sta inchis nevinovat.

Il contrazic, insa, categoric, procurorii anticoruptie.

Dupa ce a esuat cu contestatia in anulare, Dragnea a apelat si la recursul in casatie, ultima cale exceptionala ce poate fi declarata impotriva deciziei de condamnare din luna mai.

”Am facut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat in penitenciar. Nu mi s-a parut normal sa platesc pentru o fapta pe care nu am comis-o.” a spus Dragnea.

Fostul presedinte al PSD a sutinut din nou ca nu ar fi stiut ca cele doua angajate de la protectia copilului Teleorman ar fi lucrat pentru PSD, desi erau platite din bugetul public.

Sursa: stirileprotv.ro 

Articole din aceeasi categorie