28.10.2020
Votam Maia sau Andrei? Cum raspunde Andrei Nastase, intrebat daca o va vota pe Maia Sandu in turul doi al alegerilor prezidentiale

Intrebat daca o va vota sau nu pe Maia Sandu in turul doi al alegerilor in cazul in care el nu va ajunge, Andrei Nastase afirma ca ii va oferi votul sau intrucat nu va ajunge sa il sustina pe Igor Dodon. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii "Eu vreau sa fiu presedinte".

Andrei NASTASE, CANDIDATUL PLATFORMEI DA LA ALEGERILE PREZIDENTIALE: "Eu voi incuraja toti cetatenii RM, avand in vedere ca toate studiile recente spun ca in turul doi unicul care il poate bate pe Igor Dodon este Andrei Nastase. Voi incuraja pe toti sa voteze candidatul Platformei DA si al blocului ACUM. Platforma DA nu a parasit blocul ACUM niciodata, iar de dragul unitatii tuturor fortelor democratice pro-europene indemn sa votati Andrei Nastase.

Intrebat despre sprijinul sau pentru Maia Sandu in turul doi, Nastase spune ca...

"Am spus ca sunt ca o carte, iar oamenii ma cunosc. Inca din 2016 am facut ceea ce trebuia pentru tara. Pacat ca acest lucru nu s-a inteles pana acum de mai multi politicieni, iar eu sunt consecvent, cuvantul meu este cuvant si nu il schimb de la context la context.

Bineinteles ca voi sustine candidatul pro-european, ma vedeti pe mine cumva sa il sprijin vo data pe Dodon?", declara Nastase.

Articole din aceeasi categorie