02.06.2022
Voronin o acuza pe Gavrilita ca nu ar fi ajutat o batranica care cerea ajutor: „Moldova a ajuns la prapastie. Conducerea fura painea si viitorul oamenilor” - VIDEO

Deputatul BCS, Vladimir Voronin, o acuza pe prim-ministrul Natalia Gavrilita ca a intrecut limita atunci cand a trecut pe langa o batrana care cerea ajutor si nu a luat-o in seama. Declaratiile au fost facute in cadrul unui briefing de presa in timpul sedintei Parlamentului.

„Nu demult noi am vorbit ca Republica Moldova a ajuns la prapastie. Conducerea a intrecut limita atunci cand prim-ministrul Natalia Gavrilita a trecut fara mila pe langa o batrana care cerea ajutor si nu i-a atras nicio atentie. Aceasta actiune a demonstrat clar atasarea conducerii fata de popor. Oamenii au devenit de patru ori mai saraci. Conducerea se ocupa cu ridicarea imunitatii si retineri, in loc sa isi indeplineasca obligatiile fata de popor. Ei au pierdut increderea fata de cei care i-au votat. Conducerea fura paine oamenilor, pacea si viitorul. Noi suntem pentru o noua conducere, o noua Moldova”, a declarat Vladimir Voronin.

Totodata, acesta a mai adaugat ca Republica Moldova nu poate fi atacata de nimeni.

„Peste noi a venit ciuma, care este numita PAS, in afara de ei nu are cine sa ne atace. Pe noi nimeni nu ne ameninta, nimeni nu o sa ne atace, daca noi singuri asta nu o sa ne dorim”, a mai mentionat acesta.

Contactati de PRO TV, responsabilii de la Guvern ne-au spus ca nu cunosc la ce se refera Vladimir Voronin.

„Nustiu despre ce este vorba, despre care batranica si unde s-a aflat. Este vreo fotografie, un video ca batranica o roaga tare pe Natalia Gavrilita sa se opreasca si ea nu s-a oprit? Trebuie sa vedem la ce se refera domnul Voronin”, a declarat Anastasia Taburcean, purtator de cuvant al Guvernului.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie