20.06.2022
Vor fi remanieri in Guvern? Gavrilita, la emisiunea In PROfunzime: „Sunt anumite domenii unde as vrea actiuni mai hotarate”

Prim-ministrul Natalia Gavrilita spune ca sunt anumite domenii unde ar vrea actiuni mai hotarate si o comunicare mai buna, insa ministrii cunosc acest lucru. Totodata, Natalia Gavrilita spune ca dupa 10 luni, asteptarile sunt mari, insa, daca vor fi unele remanieri in Guvern, acestea vor fi anuntate atunci cand va fi timpul. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii In Profunzime. 

„Despre remanieri se vorbeste de cand a preluat mandatul Guvernul. Intradevar cred ca si unii ministrii isi dau seama ca dupa 10 luni, asteptarile sunt mai mari si voi urmari cu atentie cum evolueaza lucrurile si daca va fi nevoie vom face si remanieri. Sunt anumite domenii unde as vrea actiuni mai hotarate, comunicare mai buna, iar ministrii cunosc acest lucru”, a spus prim-ministrul. 

Intrebata care sunt aceste domenii, Gavrilita a spus ca despre acestea se va vorbi atunci cand va veni timpul. 

Potrivit unui sondaj realizat luna trecuta de catre Institutul Republican International, peste 30 la suta din respondenti spun ca activitatea Guvernului Gavrilita este buna, iar peste 50 la suta o considera ca fiind rea. Expertii mentioneaza ca acest lucru se intampla din cauza asteptarilor mari pe care le-ar avea oamenii de la autoritati. Acestia spun ca in conditiile scumpirilor generate de razboi, dar si a crizelor permanente, acesta nu este un rezultat rau. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie