27.02.2020
Vladimir Voronin despre "Pomelnicul" lui Igor Dodon: "Stiti nu e prostie, dar este idiotizm". Declaratiile au fost facute la emisiunea InPROfunzime
Liderul PCRM, Vladimir Voronin, spune ca este o prostie ca presedintele Igor Dodon sa aiba un “Pomelnic personalizat”.

Vladimir VORONIN, LIDERUL PCRM: "Eu am citit acest pomelnic, nu l-am citit tot, dar l-am vazut tiparit in tipografia nr 1 oficial. Repartizat fara voia preotilor, pentru ca el in biserici nu-i.

Este in 1500 de exemplare, asta oficial scris, cine stie cat au tiparit ei acolo.

Poate asta este legat cu aceea ca el a inteles ca nu mai are sanse pentru al doilea mandat si isi i-a ramas bun prin acest pomelnic si sa fie pomenit de toti…

Stiti nu e prostie, dar este idiotizm."

Lorena BOGZA: "Dar la ce i-ar folosi sa se auda numele lui in toate bisericile?"

Vladimir VORONIN, LIDERUL PCRM: "Omenii inteleg foarte bine ce prostie au facut cand l-au votat, dar asta deja este campanie electorala.

El a tiparit acest pomelnic ca preotii sa-l citeasca la sfarsitul slujbei ca oamenii sa nu uite ca exista asa personaj cu numele Dodon."

Ieri intr-o postare de la Ziarul de Garda s-a facut public un "Pomelnic", personalizat, al familiei Dodon.

Pomelnicul familiei Dodon, care este tiparit in peste o mie de exemplare, ar urma sa fie distribuit in toate bisericile din tara, desi acest lucru nu este recunoscut de Presedintie.

Pomelnicul familiei Dodon a fost tiparit la Intreprinderea de Stat Combinatul Poligrafic Chisinau, unde nu ni s-au oferit insa detalii despre aceasta comanda personalizata pentru seful statului.

Presedentia nu a dat o explicatie pentru acest lucru.

Articole din aceeasi categorie