12.05.2022
Vladimir Voronin cere sa fie schimbat Guvernul. Igor Grosu: „Eu cred ca nu sunteti persoana care puteti sa ne dati noua sfaturi”

Fostul presedintel al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a venit astazi la sedinta Parlamentului cu propunerea de a schimba Guvernul. Asta, dupa ce deputatul BCS s-a aratat nemultumit de faptul ca autoritatile nu au facut publice detaliile contractului privind achizitionarea a 30% din necesarul de energie electrica pentru luna mai, incheiat cu compania ucraineana Ukrhidroenergo. 

„De vina intotdeauna este Guvernul. Nu va ganditi ca e timpul sa schimbati acest Guvern. Voi atunci in repezeala, i-ati adus pe „cei mandri si saraci”. Acum voi vedeti cine si ce trage, cine ce face si cine ce nu face. Noi vom sta aici la sedintele Parlamentului si ba pe unul il scarpinam nu stiu unde, ba pe altul si asa mai departe. Fiti mai indrazneti, mai patrioti, iar noi o sa va sustinem. Demult vrem sa va sustinem, oferitine aceasta ocazie”, a spus Voronin. 

Presedintele Parlamentului, Igor Grosu, nu a stat mult pe ganduri si a venit cu un raspuns la replica lui Vladimir Voronin.

„Dumnezeu e martor, cineva o cauta cum s-ar spune. Asa pleiada lunga si mare de banditi si traseisti politici ati lasat acestei tari, care v-au vandut si pe dvs. si pe cei care pe dvs. v-au vandut. Eu cred, ca dvs. nu sunteti persoana care puteti sa ne dati noua sfaturi. Cand, noi o sa consideram momentul de a schimba sau nu a achimba, dvs. o sa aflati din presa. Sa fiti sanatos sa ajungeti si la momente de acestea” , a declarat Igor Grosu.  

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie