07.10.2019
Vladimir Putin implineste astazi 67 de ani. De ziua sa de nastere, liderul rus a facut o escapada in padurile din Siberia - VIDEO
Vladimir Putin implineste astazi 67 de ani. De ziua sa de nastere, liderul rus a facut o escapada in padurile din Siberia. Acolo va sarbatori alaturi de rude si prieteni, spune purtatorul de cuvant al Kremlinului.

De ziua sa de nastere, Vladimir Putin se afla in concediu. De cateva zile, liderul de la Kremlin se odihneste in taigaua din Siberia. Potrivit purtatorului sau de cuvant, tot acolo astazi isi va sarbatori cei 67 de ani. Insotit de ministrul apararii, Serghei Soigu, cei doi, au strans ciuperci si plante. 

"- La tara vei planta ?

- Pentru asta e nevoie de aer si apa ca aici.

-Pentru asta trebuie sa tindem, in orice caz.

- Tot ce trebuie sa facem, e sa venim aici mai des...

- Dar si sa tindem spre mai bine."

In timpul plimbarilor prin padurile siberiene, presedintele rus a cules si un con de pe un molid, pe care a spus ca-l va pastra ca amintire. Excursia a continuat cu masina, la volanul careia a urcat chiar Vladimir Putim, explorand uimitoarea priveliste montana.  

Vladimir PUTIN, PRESEDINTELE RUSIE: "-Fluviul Enisei se vede frumos de aici."

In timp ce Vladimir Putin se odihneste in sanul naturii, mai multi sefi de stat, l-au felicitat pe retelele de socializare, printre care si Igor Dodon. In mesajul de felicitare pe care i l-a adresat, acesta nu a uitat sa mentioneze despre dezvoltarea si consolidarea relatiilor moldo-ruse.  

Din cei 67 de ani, 20 de ani, Vladimir Putin, i-a petrecut la carma Rusiei. 

Articole din aceeasi categorie