25.06.2021
Vlad Plahotniuc ii raspunde lui Cristian Rizea la mesajul de amenintare: "Declaratii desarte..."

"Sunt declaratii desarte" este raspunsul lui Vlad Plahotniuc pentru Cristian Rizea, dupa ce fostul deputat roman, condamnat in Romania pentru trafic de influenta si spalare de bani, i-a adresat un mesaj in care l-a indeamnat sa se roage ca PP NOI sa nu ajunga la putere pentru ca il va aduce in catuse in tara.

Contactat de PRO TV, avocatul Lucian Rogac ne-a spus ca acuzatiile aduse de Rizea nu sunt veridice, iar prin aceste actiuni vrea sa isi faca audienta.

Lucian ROGAC, AVOCATUL LUI VLADIMIR PLAHOTNIUC:"Acest personaj, care se vrea a fi politician, se vrea remarcat si in acest scop, in cadrul tuturor discursurilor pomeneste numele clientului meu pentru a capta audienta. Mesajele lansate de catre acesta nu contin informatie veridica si nu reprezinta nimic altceva decit declaratii desarte.

Aseara, in cadrul dezbaterilor electorale  "Te votezi la PRO TV", fostul deputat roman, Cristian Rizea, condamnat in Romania pentru trafic de influenta si spalare de bani, i-a adresat un mesaj lui Vladimir Plahotniuc si il indeamna sa se roage ca PP NOI sa nu ajunga la putere pentru ca il va aduce in catuse in tara.

Vlad Plahotniuc a fugit din Moldova in iunie 2019 si s-a aflat in Statele Unite, unde ulterior a fost declarat persoana indezirabila. Fostul lider PD este invinuit de crearea si conducerea unei organizatii criminale, escrocherie si spalare de bani in proportii deosebit de mari. Potrivit Procurorului General el este principalul beneficiar al furtului miliardului. 

Articole din aceeasi categorie