17.07.2019
Vlad Filat, despre cum e sa cazi si sa pierzi totul: "Acel totul, de fapt inseamna nimic"
Fostul premier, Vlad Filat, spune ca cel mai greu de suportat in celula este singuratatea si ca de fapt, sa pierzi "totul", inseamna nimic.

Lorena BOGZA: "Ati pierdut totul si ati ajuns in aceasta situatie. Cum e sa cazi de sus, aici? Cum va simtiti in aceasta situatie? Cum e sa pierzi totul?"

Vlad FILAT, FOST PREMIER AL RM: "Nu asta doare cel mai tare. Singuratatea, lipsa de libertate, comunicarea cu rudele, parintii. Lucrurile dupa o perioada de timp se vad altfel. Acel totul, de fapt, inseamna nimic.

Omul ce are, are in suflet. Sa nu uitati ca ne revedem dupa 4 ani de zile. 23 de ore in celula si o ora in aer liber. Am avut tot timpul pentru a gandi, pentru a citi, pentru a scrie. Doar ca eu cand am intrat aici, mi-am pierdut libertatea fizica, dar dupa o perioada mi-am recapatat libertatea sufleteasca.

Cel mai greu de suportat in celula este sa suport singuratatea. Iti lipseste comunicarea, tot ce inseamna contactul cu tot ce este in miscare. Vezi lucrurile altfel, gandesti altfel de a-ti prioritiza viitorul."

Articole din aceeasi categorie