30.06.2020
Vlad Batrancea si Corneliu Furculita condamna plecarea lui Gatcan din PSRM: "Un deputat care pentru 1-2 milioane de dolari este gata sa-si vanda propria mama..."prostitutie" politica"

Deputatii PSRM Vlad Batrancea si Corneliu Furculita condamna plecarea lui Stefan Gatcan din PSRM si declara razboi "tradatorilor". Socialistul Vlad Batrancea spune ca acesta ar fi plecat in schimbul sumei de 1-2 milioane de dolari, iar Corneliu Furculita spune ca va sesiza Procuratura Generala.

Vlad BATRANCEA, DEPUTAT PSRM: "Dle Gatcan daca mai aveti un pic de bun simt, depuneti mandatul si plecati din Parlamentul Republicii Moldova. Condamnam inca un act de "prostitutie" politica, PSRM este cea mai mare forta politica din Parlament si declara razboi acestor tradatori, persoanelor corupte si va face tot posibilul ca Parlamentul sa fie dizolvat.

Dle Gatcan, mandatul nu va apartine, ci apartine cetatenilor. Nu aveti nicio justificare. Daca mai aveti un pic de principiu, nu distrugeti increderea oamenilor in medici si politic. Parlamentul are nevoie de un medic competent, nu de un deputat care pentru 1-2 milioane de dolari este gata sa-si vanda propria mama."

Deputatul spune ca asteapta un ultim lucru de la Stefan Gatcan, sa-si depuna mandatul de deputat si declara razboi coruptiei in Parlament.

Deputatul Corneliu Furculita a adaugat ca plecarea lui Gatcan este un lucru rusinos si cheama toata societatea sa condamne actele de coruptie. "Sunt sigur ca ati primit o suma foarte frumoasa, l-a sigur s-a dublat, s-a triplat. Va rog sa depuneti mandatul si banii luati sa-i donati in lupta contra Covid. Suntei medic si stiti cat le este de greu medicilor. Si ceilalti deputati care ati inaintat motiune contra ministrului Sanatatii, ati primit bani grei", spune Corneliu Furculita.

Deputatul a mentionat ca astazi va depune o sesizare la Procuratura Generala.

Stefan Gatcan a anuntat astazi ca pleaca de la PSRM si se alatura partidului Pro Moldova.

Articole din aceeasi categorie