13.10.2020
Violeta Ivanov spune ca Ilan Sor este in Moldova: "El este aici si coordoneaza situatia, este printre noi" - VIDEO

"Ilan Sor se afla in Moldova si coordoneaza situatia", o spune Violeta Ivanov, candidata la prezidentiale din partea Partidului Sor. Totodata, ea mentioneaza ca partidul este afectat din cauza lipsei unui cont bancar, lucru necesar pentru a-si putea promova campania. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Violeta IVANOV, CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN PARTEA PARTIDULUI SOR "Noi suntem cel mai mult afectati. Nu avem cont bancar. Nici partidul si nici noi nu avem deschise conturi bancare. Nu le-am avut nici in timpul colectarii semnaturilor. Legislatia RM prevedere ca fiecarei persoane juridice trebuie sa i se deschide cont. Partidul a obtinut si o incheiere judecatoreasca prin care banca este obligata sa continue deservirea contului."

Intrebata de ce se intampla asta, Ivanov spune ca vrea sa intrebe banca si autoritatile.

Violeta IVANOV, CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN PARTEA PARTIDULUI SOR: "Ne-am adresat la CEC, care a adresat scrisoarea catre banci, numai dupa briefingul sustinut de colegii mei. Aceasta creaza un precedent foarte grav. Partidul Sor s-a mai confruntat cu asa ceva si pana la urma s-a deschis, dar astazi constat ca in pofida prevederilor legale, cu incalcarea constitutiei tarii, a legislatiei internationale, in mod special cu incalcarea libertatilor fundamentale, organele de stat moldovenesti prin inactiunea lor creaza un precedent periculos. Un partid nu-si poate desfasura activitatea."

Violeta Ivanov spune ca au nevoie de cont bancar pentru a-si putea promova campania si asteapta ca totusi contul va fi deschis.

Intrebata de Lorena Bogza daca asocierea cu Ilan Sor, care este condamnat pentru frauda bancare, este un plus de imagine sau dimpotriva, deputata Partidului SOR spune ca exista prezumtia nevinovatiei si nu poate sa se expuna. 

Violeta IVANOV, CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN PARTEA PARTIDULUI SOR: "Nu exista o decizie definitiva. Sunt alaturi de o echipa de profesionisti si imi place sa fac lucruri concrete".

Ivanov a declarat in cadrul emisiunii ca comunica des cu liderul partidului si a mentionat ca acesta se afla in tara si coordoneaza situatia.

Violeta IVANOV, CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN PARTEA PARTIDULUI SOR: "Comunic cu dumnealui asa cum comunica intreaga fractiune si toata tara. Domnul Sor este printre cetateni, face lucruri bune si cetatenii simt prezenta dumnealui."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: "Dar unde este fizic?"

Violeta IVANOV, CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN PARTEA PARTIDULUI SOR: "O sa-l intrebati pe dumnealui. El este aici si coordoneaza situatia."

Articole din aceeasi categorie