15.10.2019
Victor Chironda si Serghei Toma, despre risipa de bani facuta de Hramul orasului si despre problema amplasarii Pietei Centrale
In cadrul emisiunii "Eu vreau sa fiu primar" cu Lorena Bogza au fost dezbatute unele dintre problemele actuale ale capitalei. Invitatii de astazi, Victor Chironda si Serghei Toma, au facut declaratii pe marginea risipei de bani facuta de Hramul orasului si, de asemenea, privind vesnica problema a capitalei - Piata Centrala si amplasarea ei.

"-Va place risipa de bani care se face de Hramul orasului?"

Victor CHIRONDA, CANDIDAT MISCAREA "FORTA NOUA": "Eu cred ca asta are o explicatie, deoarece primaria ofera agentilor economici posibilitatea de a-si promova produsele. Eu cred ca aceste lucruri pot fi reglementate intr-un cadru strict. Am vazut foarte mult plastic, foarte multa irosire de produse. Putem sa ne civilizam si sa facem mai putina risipa."

Serghei TOMA, CANDIDAT POM: "Eu as sta in fumul asta in fiecare saptamana. Imi plac astfel de evenimente. Trebuie organizate mai des."

"-Piata Centrala ar trebui mutata in afara orasului."

Victor CHIRONDA, CANDIDAT MISCAREA "FORTA NOUA": "Este simplu. Nu piata, ci autogara trebuie eliminata din centru, iar piata centrala trebuie amenajata. Nu are nimeni viziune si suficienta politica, dar si pentru ca acolo se invartesc bani destul de mari. La autogara vin noaptea camioane cu produse pe care le cumpara altii si le vand mai scump."

Serghei TOMA, CANDIDAT POM: "Eu socot ca autogara nu putem sa o scoatem, doar lumea vine si aduce produse proaspete."


Articole din aceeasi categorie