11.05.2022
Victor Chironda, dupa decizia lui Ion Ceban de a majora pretul la transportul public: „Cat mai multi bani mulsi de la oamenii simpli ca sa isi poata umple buzunarele”

Fostul viceprimar al capitalei, Victor Chironda, critica decizia primarului capitalei, Ion Ceban, de a majora tarifele la transportul public, mentionand ca banii sunt „mulsi” de la cetateni pentru ca sa isi poata umple buzunarele, pana la urmatoarele alegeri.

„Sa maresti tarifele multa minte nu trebuie. Sa faci reforme, modernizare si optimizare, sa cauti finantari, sa aplici la proiecte, sa atragi specialisti necesita cunostinte, integritate si multa, multa munca. Dar aceste notiuni sunt straine pentru politicienii populisti ordinari si pentru smecherasii care ii inconjoara”, a scris Victor Chironda pe pagina sa de Facebook.

Totodata, fostul viceprimar al capitalei a mai mentionat ca triplarea tarifelor in plina criza economica este o decizie dureroasa pentru oraseni.

„Eu cu doi colegi am adus intr-un an 3,5 milioane de euro pentru transportul public  municipal, ca sa avem din ce finanta reformele. Am inceput implementarea benzilor dedicate si taxarii electronice, ca sa oferim servicii mai calitative utilizatorilor. Ion Ceban si gasca sa de “manageri” au decis ca tat asta e greu si complicat si ca solutia e triplarea tarifelor, in plina criza economica regionala. Asa da manageri. Pacat de Chisinau. Regretabil si dureros pentru oraseni”, a mai adaugat acesta. 

Astazi, primarul capitalei, Ion Ceban, a anuntat ca pretul la transportul public se va scumpi, iar decizia este una strict de importanta pentru dezvoltarea municipiului Chisinau.

Articole din aceeasi categorie