01.04.2021
Vasile Bolea, catre Sergiu Litvinenco: "Peste trei luni va fi omagiat, pot sa-i fac cadou un harlet, deoarece si dansul si intreaga lui echipa au devenit groparii cetatenilor Republicii Moldova"

Socialistii dau asigurari ca nu exista legatura intre starea de urgenta votata in Parlament de PSRM - Sor si amanarea alegerilor parlamentare anticipate. Declaratiile au fost facute de deputatul PSRM, Vasile Bolea, in cadrul emisiunii In PROfunzime. 

Vasile BOLEA, DEPUTAT PSRM: "Pozitia mea este ca nu exista legatura intre starea de urgenta si amanarea alegerilor parlamentare anticipate. Aceasta este un rod a unei minti bolnave pe care o are domnul Litvinenco. In data de 13 martie, ca urmare a sedintei CSS s-a venit cu o recomandare in adresa Guvernului ca sa se instituie stare de urgenta. A venti din partea presedintelui. Acestia sunt niste policitieni care nu-si asuma responsabilitatea, nu pentru actiuni, dar nici pentru cuvinte. Ei vin de fiecare data doar cu insinuari."

Intrebat daca isi asuma responsabilitatea pentru actuala situatie din Republica Moldova, Vasile Bolea a evitat sa raspunda. 

Vasile BOLEA, DEPUTAT PSRM: "Sergiu Litvinenco peste trei luni va fi omagiat, pot sa-i fac cadou un harlet, deoarece si dansul si intreaga lui echipa a devenit groparul cetatenilor Republicii Moldova."

Sergiu LITVINENCO, DEPUTAT PAS: "Omul este disperat, asa cum tot partidul. Ei devin mai inadecvati. Au un vocabular urat. Este cinic sa ascunzi dorinta de a ramane in Parlament."

Intrebat despre restrictiile anuntate astazi de Comisia pentru Situatii Exceptionale, Vasile Bolea spune ca specialistii trebuie sa decida care sunt masurile necesare de implementat pentru a opri raspandirea coronavirusului. 

Vasile BOLEA, DEPUTAT PSRM: "Daca specialistii au propus asemenea restrictii, probabil au avut un anumit rationament, iar cu referire la cat de bune sunt sau ce efect vor da, ne vom uita in timp. Trebuie sa treaca ceva timp ca sa vedem efectele."

Articole din aceeasi categorie