13.02.2023
Valeriu Pasa, dupa ce Andrei Spinu a fost numit in functia de secretar al institutiei prezedentiale: „Ca ministru s-a dovedit a fi incompetent, nepesator, si arogant in comunicare”

Expertul watchdog, Valeriu Pasa, a declarat in cadrul emisiunii In Profunzime ca Andrei Spinu in calitate de ministru s-a dovedit a fi un incompetent, nepasator si lipsit de cunostinte si viziune in ministerul pe care il conducea.

Valeriu PASA, EXPERT WATCHDOG: „El nu era constient de faptul ca comportamentul, stilul sau de a informa societatea, de a guverna aduce prejudicii enorme de imagine, de suport pentru intreaga guvernare. El a costat acest partid de guvernare, implicit pe presedintele Maia Sandu procente bune de sustinere. 

Expertul sustine ca Spinu s-a dovedit cu mai putine calitati si nu a putut face fata unui minister atat de mare.

Valeriu PASA, EXPERT WATCHDOG: Este o decizie absolut rationala. Domnul Spinu a reusit sa acumuleze o imagine negativa, din diverse motive. In primul rand, un minister atat de mare este extrem de greu sa fie facut eficient. Mai mult, pentru a gestiona atat de multe domenii ai nevoie de cunostinte si viziune, lucru care il depasea pe acesta. In al doilea rand, comunicarea aroganta, una repulsiva pentru cetatenii simpli, pentru o buna parte de mass-media. Acest lucru i-a jucat festa. ”

Despre noua functie a lui Andrei Spinu, acesta spune ca nu este atat de importanta si el ar putea fi mai competent in acest domeniu.

Valeriu PASA, EXPERT WATCHDOG:Andrei Spinu nu va fi o figura politica, nu va fi in fata, nu are responsabilitate pentru domenii atat de complexe. In acelasi timp,eu cred ca are  are calificare pentru aceasta functie, care e o functie mult mai tehnica si cu mai putine.

Astazi, Andrei Spinu a fost numit secretar general al Maiei Sandu. Presedintele Republicii Moldova a semnat decretul.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508. 

Articole din aceeasi categorie