07.05.2021
Valeriu Munteanu cere scoaterea partidului PSRM in afara legii: "Expiratul Kremlinului trebuie scos in afara legii"

Presedintele Uniunii Salvati Basarabia, Valeriu Munteanu, a declarat ca partidului PSRM trebuie scos in afara legii, dupa ce Igor Dodon a spus ca nu este de acord cu participarea la alegerile anticipate a unui partid unionist, Alianta pentru Unirea Romanilor.

Valeriu MUNTEANU, PRESEDINTELE USB: "Expiratul Kremlinului trebuie scos in afara legii. Uniunea Salvati Basarabia (USB) condamna atacul impotriva democratiei al uzurpatorului Igor Dodon si cere scoaterea partidului finantat ilegal de Moscova in afara legii.

Expiratul Kremlinului se opune participarii la alegerile anticipate a unui partid unionist, Alianta pentru Unirea Romanilor. AUR este un partid care functioneaza legal in Republica Moldova si care este al treilea partid parlamentar din Romania, fiind marea surpriza a alegerilor din 6 decembrie.

Obiectivul AUR, comun cu USB, este bunastarea si libertatea basarabenilor prin Unirea Republicii Moldova cu Romania. Ieri uzurpatorul Dodon a incercat sa dea lovitura de stat iar astazi vrea sa interzica participarea la alegeri a unionistilor care reprezinta cel putin 40% din electorat.

Vorbim de o palma data moldovenilor alungati de ei in Romania si diaspora. Maine Dodon va vrea sa ne bata, sa ne otraveasca si/sau sa ne bage la puscarie, la fel ca idolii sai politici Putin si Lukasenko. Slabul agent al Kremlinului, Igor Dodon, reprezinta un pericol pentru libertate si democratie. Activitatea lui Dodon si a PSRM este un razboi hibrid dus de Kremlin impotriva Republicii Moldova, la fel ca in Donbas si Crimeea!"

Articole din aceeasi categorie