23.08.2022
Vadim Ceban: "Gazprom a acordat o amanare la plata avansului pentru furnizarea de gaze naturale pentru luna august"

Gazprom a acceptat cererea Moldovagaz si a decis sa amane, pana la 1 septembrie, plata avansului pentru consumul de gaze naturale in luna august. Anuntul a fost facut de presedintele Moldovagaz, Vadim Ceban.

„In mod exceptional, PJSC „Gazprom” a acordat SA „Moldovagaz” o amanare la plata avansului pentru furnizarea de gaze naturale pentru luna august", a mentionat Vadim Ceban.

Totodata, Vadim Ceban a anuntat ca se va adresa Comisiei Nationale pentru Situatii de Urgenta cu o propunere de solutionare a problemei achitarii livrarilor de gaze naturale.

"SA „Moldovagaz” in viitorul apropiat se va adresa Comisiei Nationale pentru Situatii de Urgenta a Republicii Moldova cu o propunere de a lua in considerare optiunile de solutionare a problemei achitarii livrarilor de gaze naturale in lunile august si septembrie pentru a asigura alimentarea neintrerupta cu gaze naturale", a adaugat presedintele Moldovagaz.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie