18.03.2021
Va vota Guvernul Grosu sau va alege dizolvarea Parlamentului? Alexandru Slusari: "O sa vedem daca o sa fie Gavrilita numarul doi sau totusi acest guvern vine pe bune"

Platforma DA urmeaza sa decida daca va vota pentru instituirea Guvernului Grosu sau daca vor opta pentru alegeri parlamentare anticipate in cazul in care CC va declara decretul Maiei Sandu Constitutional. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Alexandru SLUSARI, DEPUTAT PLATFORMA DA: "Eu nu stiu care va fi decizia Curtii. Niciodata nu am comunicat cu nimeni de acolo si daca data trecuta cumva a fost mai previzibil … . La moment pentru mine nu este clar care va fi aceasta decizie. Noi trebuie sa fim pregatiti pentru orice scenariu.

Cu un pic mai multe sanse mi se pare ca decretul Maiei Sandu va fi recunoscut constitutional.

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: "Si in acest caz, care va fi pozitia Platformei DA? Va vota Guvernul Grosu sau va alege dizolvarea Parlamentului?

Alexandru SLUSARI, DEPUTAT PLATFORMA DA: "Pe noi, dupa tot ce s-a intamplat cand este plagiat planul tau, cand este facut tot ce tu ai propus acum cineva incearca sa transforme. Am ascultat astazi prioritatile si am vazut aceasta foaie de parcurs.

Desigur ca gestul doamnei Sandu si colegilor de la PAS nu a adaugat increderea, dar mult depinde care ar fi pozitia pana la urma.

O sa fie Gavrilita numarul doi sau totusi acest guvern vine pe bune. Vedem care o sa fie abordarea in primul rand a colegilor de la PAS si vom lua colegial o decizie in cadrul organului de conducere a Platformei DA."


Intrebat daca dizolvarea parlamentului este o obtiune pentru Platforma DA, Slusari a spus ca...

"Este una din obtiuni. Noi de mult am luat in calcul aceasta optiune. In pofida tuturor speculatiilor ca noi nu dorim alegeri anticipate, noi din start am spus ca noi sustinem aceasta idee", a declarat deputatul.

Articole din aceeasi categorie