02.03.2020
"Va temeti de Andrei Nastase?" Cum raspunde Igor Dodon in contextul alegerilor prezidentiale: "Situatie de sah...este o miscare inteligenta"
Igor Dodon ii ureaza succes lui Andrei Nastase la alegerile prezidentiale si spune ca inca nu a decis daca isi va inainta candidatura.

Igor DODON, PRESEDINTELE RM: "Eu ii urez succese oricarui cetatean al RM, care va lua decizia sa participe la campania prezidentiale. Mai este timp pana la inceperea campaniei. Unii, probabil, au hotarat sa se lanseze mai devreme pentru a pune intr-o situatie de sah fostii sau actualii parteneri, eu inteleg aceasta miscare, este o miscare inteligenta, eu le urez succese. Noi inca nu suntem in campania electorala, avem alte prioritati."

Intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale, Igor Dodon a spus ca "timpul va arata."

Liderul PPDA, Andrei Nastase, a declarat ieri ca va candida la prezidentialele din toamna.

In 2016, Andrei Nastase s-a retras din cursa in favoarea Maiei Sandu. Lidera PAS a pierdut atunci in turul doi, in fata lui Igor Dodon. 

CITESTE SI: Andrei Nastase candideaza la prezidentialele din toamna. Anuntul a fost facut chiar de el la o conferinta de presa organizata de Platforma DA - VIDEO

Articole din aceeasi categorie