30.05.2020
Va participa sau nu lidera PAS la alegerile prezidentiale. Declaratiile facute la In PROfunzime: "Noi mergem in alegeri ca sa scapam tara de Dodon"

Lidera PAS, Maia Sandu, n-a raspuns cu un "Da" ferm daca va participa la alegeri, insa a mentionat ca PAS va merge la prezidentiale cu scopul de-al impiedica pe Igor Dodon sa mai castige un mandat. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii In PROfunzime.

Lorena BOGZA: Dumneavoastra veti candida la alegerile prezidentiale?

Maia SANDU, LIDERA PAS: "E nevoie de o decizie oficiala a partidului. Acum incercam sa vedem o modalitate prin care putem sa luam o decizie colectiva un pic mai tarziu".

Lorena Bogza a mentionat ca sondajul arata foarte clar ca sunt doi candidati cu cele mai mari sanse, iar Sandu a afirmat ca obiectivul principal al PAS este sa-l opreasca pe Igor Dodon sa castige: "Noi mergem in alegeri ca sa scapam tara de Dodon. Pornind de la acest obiectiv, vom veni si cu decizia noastra. Dar decizia care trebuia sa fie luata la inceputul lui aprilie este tergiversata pe motiv ca suntem in pandemie si nu putem sa ne intrunim. O sa discutam in Forumul partidului si in baza acestor lucruri o sa luam o decizie".

Pasarea malai viseaza, iar Maia Sandu Presedintia probabil. Acesta este raspunsul lui Igor Dodon la indemnul liderului PAS sa-si dea demisia daca vrea ca in aceeasi zi cu alegerile prezidentiale sa aiba loc si parlamentare anticipate. Presedintele i-a sugerat fostului premier sa nu-l mai atace psihologic si sa coboare de pe facebook, iar daca vrea sa-l demita sa mearga cu Sor si Candu.

Citeste si : Pasarea malai viseaza, iar Maia Sandu Presedintia probabil. Este raspunsul lui Igor Dodon la indemnul liderului PAS sa-si dea demisia daca vrea ca in aceeasi zi cu alegerile prezidentiale sa aiba loc si parlamentare anticipate - VIDEO

Articole din aceeasi categorie