24.07.2020
Va fi sau nu Monica Babuc inaintata la functia de ambasador in Romania. Declaratii facute in cadrul emisiunii InPROfunzime

Monica Babuc sustine ca si-ar dori sa fie pe viitor ambasador in Romania, dar momentan nu i-a fost propusa aceasta functie. Deputata mentioneaza ca nu este sigura daca acest lucru se va intampla. Declaratiile au fost facute la emisiunea InPROfunzime.

Monica Babuc mentioneaza daca ar fi sa accepte o functie in calitate de ambasador, cea de ambasador in Romania ar fi o alegere potrivita.

Monica BABUC, DEPUTAT PD:"S-a discutat si se discuta. M-au intrebat daca mi-as dori. Da, mi-as dori, eu nu sunt un diplomat de cariera, dar sunt un istoric si probabil ca daca as accepta vreodata o functie de ambasador, cea de ambasador in Romania ar fi cea mai dorita si cea care m-ar onora. Dar nu se discuta despre asta la mod real si nimeni nu mi-a propus si nici nu prea cred ca mi-ar propune acum, decat daca si-ar dori cineva foarte mult, ca cea care va vorbeste acum sa nu mai fie prezenta in viata publica din Republica Moldova, or nu stiu daca acest lucru tocmai se va intampla."

Articole din aceeasi categorie