20.02.2020
Va candida sau nu Andrian Candu la alegerile prezidentiale. Ce spune fostul deputat PD - VIDEO
Andrian Candu spune ca la moment este prematur sa spuna daca va candida la alegerile prezidentiale, deoarece pana atunci mai are multe lucruri de facut. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii InPROfunzime.

Lorena BOGZA: "Veti candida sau nu la prezidentiale? "

Andrian CANDU, LIDERUL GRUPULUI PARLAMENTAR "PRO MOLDOVA": "Este prematur sa faci astfel de planuri. Noi mai avem foarte multe de facut, de lucrat."

Lorena BOGZA: "Socialistii de ieri isi fac campanie."

Andrian CANDU, LIDERUL GRUPULUI PARLAMENTAR "PRO MOLDOVA": Bine, ei isi fac campanie, au candidatul lor, este presedintele Dodon, care cu siguranta are o anumita strategie pentru al doilea mandat, dar in cazul meu personal si a micii echipe cu care sunt la ora actuala e prematur pentru a ne pozitiona pentru alegerile prezidentiale, desi, dupa cum spunea si domnul presedinte Diacov, spre primavara lucrurile se vor clarifica."

Totodata, Adrian Candu, spune ca daca ar fi sa sprijine un candidat de dreapta, atunci o va sustine pe lidera PAS, Maia Sandu.

Lorena Bogza: "Luati in calcul sa sprijiniti un candidat centru-dreapta?"

Andrian CANDU, LIDERUL GRUPULUI PARLAMENTAR "PRO MOLDOVA":In cazul respectiv, da. Poate pe Maia Sandu."

Lorena Bogza: "Dar Maia Sandu spunea despre dumneavostra ca sunteti toxic si daca plecati din PD poate discuta cu Partidul Democrat."

Andrian CANDU, LIDERUL GRUPULUI PARLAMENTAR "PRO MOLDOVA": "Faptul ca ea nu vrea sa discute cu mine asta nu inseamna ca nu am voie sa ma duc la urna de vot si sa votez asa cum vreau eu."

Alegerile prezidentiale in Moldova urmeaza sa fie organizate in toamna anului 2020.

CITESTE SI: Igor Dodon: Alegerile prezidentiale ar putea avea loc pe 8 noiembrieIgor Dodon: Alegerile prezidentiale ar putea avea loc pe 8 noiembrie

Articole din aceeasi categorie