03.06.2021
Unii fosti politicieni ar putea sa se implice in desfasurarea alegerilor parlamentare si in coordonarea institutiilor statului: Legislatia a fost data in mainile oamenilor care nu merita"

Expertii sustin ca este posibila implicarea unor fosti politicieni in desfasurare alegerilor parlamentare. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii IN PROfunzime.

"Legislatia a fost data in mainile oamenilor care nu merita", aceasta au spus expertii analitici cand au fost intrebati daca se implica unii fosti politicieni in desfasurarea campaniei electorale sau in treburile statului.

Vadim PISTRINCIUC, DIRECTOR IPIS:"Vedem o coordonare in ultimul timp a unor politicieni care au fost pe o pozitie impunatoare. Problema mare pentru ei, si anume de a pierde influenta in Republica Moldova, ii aduna. Anume aceasta problema ii face sa-si uneasca fortele pentru a nu permite o schimbare in tara."

Veaceslav BERBECA, ANALIST IDIS VIITORUL:"Legislatia a fost data in mainile oamenilor care nu merita. Am ajuns sa avem crime violente care sunt musamalizate. Trebuie sa vorbim cu partenerii externi si sa vedem cum putem sa reincarcam acest sistem. Ceea ce noi avem acum este o societate care are nevoie de justitie, politica nu-i suficient. Avem o inechitate sociala enorma. Avem oameni care au case de elite si avem oameni care se bucara ca au de mancare."

Articole din aceeasi categorie