24.04.2020
Unii deputati democrati nu au votat in Parlament ratificarea Acordului pentru creditul de 200 milioane de euro de la rusi. Cine sunt acestia. Candu: "Le-a fost rusine. Au iesit din sala inainte de vot"

Unii deputati democrati nu au votat ratificarea Acordului pentru creditul de 200 de milioane de euro din partea Rusiei. Andrian Candu spune ca fostilor sai colegi de partid le-a fost rusine sa ridice mana, astfel, unii au iesit din sala inainte de vot, iar altii nu s-au prezentat la sedinta parlamentului. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii In PROfunzime.

Andrian CANDU, LIDER PRO MOLDOVA: "Din cate cunosc nu toti fostii colegi din PD au votat pentru acest acord. E bine sa-l intrebati pe domnul Diavoc. Din cate am inteles eu, cativa au lipsit, probabil le-a fost cam rusine sa voteze."

De cealalta parte, Dumitru Diacov spune ca deputatii nu au votat pentru ca in partid este democratie la moment si cei care nu sunt de acord cu unele proiecte, au dreptul sa nu le voteze.

Dumitru DIACOV, DEPUTAT PD: "Imi pare ca nu a votat domnul Batca Vasile, iar doamna Glavan nu a venit la sedinta pe motive de coronavirus si de mizeria asta, are trei copii acasa si n-a vrut sa se supuna riscului."

Intrebat daca deputatul democrat Angel Agache a votat, Dumitru Diacov a spus ca da.

Ieri, parlamentul a aprobat ratificarea Acordului pentru creditul de 200 de milioane de euro din partea Rusiei. Proiectul a fost votat de 56 de deputati din PD si PSRM.

Articole din aceeasi categorie