18.03.2021
Ultima ora. Vladimir Golovatiuc - candidatul PSRM - SOR la functia de prim-ministru. Deputatii care au semnat pentru inaintarea acestuia/ DOC

Vladimir Golovatiuc este candidatul PSRM - SOR la functia de prim-ministru. O declaratie in acest sens a fost semnata in Parlament de 53 de deputati. Recent, Golovatiuc a renuntat la functia de deputat PSRM pentru cea de ambasador al Republicii Moldova in Rusia.

Declaratia semnata in Parlament:

In prezent, Vladimir Golovatiuc este noul ambasador al Republicii Moldova in Federatia Rusa. Acesta a fost numit dupa ce Andrei Neguta a fost rechemat in urma scandalului cu anabolizantele gasite intr-un microbuz cu numere diplomatice.  Totodata, Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene a anuntat ca a fost pornita o ancheta interna privind cazul de la vama Palanca.

Decretul de numire al lui Vladimir Golovatiuc fost semnat de presedintele in exercitiu, Igor Dodon, si a fost publicat in Monitorul Oficial. Decizia de numire a lui Golovatiuc in aceasta functie a fost luata in cadrul sedintei Guvernului din 16 decembrie.

Articole din aceeasi categorie