02.06.2022
Ultima ora. Alexandru Musteata - noul director al Serviciului de Informare si Securitate al Republicii Moldova

Astazi, la sedinta plenara a Parlamentului, Alexandru Musteataa a fost numit in functia de director al Serviciului de Informare si Securitate al Republicii Moldova, pe un termen de 5 ani. Pentru numirea lui Musteata au votat 54 de deputati ai Partidului Actiune si Solidaritate.

Candidatura lui Alexandru Musteata a fost propusa Parlamentului spre examinare pentru functia de sef al Serviciului de Informatii si Securitate, de catre Olesea Stamate, presedintele Comisiei juridice, numiri si imunitati a Parlamentului. 

Anterior, Alexandru Musteata a fost in calitate de membru al Comisiei Electorale Centrale si consilier la Cancelaria de Stat.

Tot astazi, deputatii din Parlamentu au aprobat eliberarea lui Alexandr Esaulenco din functia de director al Serviciului de Informatii si Securitate.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie