05.10.2020
Tudor Deliu, despre imaginea lui Vlad Filat: "Este o problema interna a partidului" - VIDEO

Tudor Deliu spune ca imaginea lui Vlad Filat este o problema interna a partidului. Candidatul PLDM la sefia tarii a ezitat sa vorbeasca despre problemele formatiunii. Politicianul spune ca fostul premier nu merge impreuna cu el la intalnirile cu alegatorii, in campania electorala. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii In PROfunzime.

Tudor Deliu s-a aratat deranjat de intrebarile Lorenei Bogza legate de Vlad Filat si a refuzat sa spuna daca imaginea fostului premier ii aduce sau nu un plus la imagine.

Tudor DELIU, CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE:"Eu am fost invitat sa vorbesc despre problemele in campania electorala si nu despre imaginea cuiva. Discutam despre provocari, probleme si nu despre problemele interne ale partidului. Acestea sunt problemele noastre pe interior si nu se refera la candidatura mea in aceasta campanie electorala."

Intrebat ce scor crede ca o sa obtina in aceasta cursa, Tudor Deliu spune ca... unul bun, dar nu a dorit sa spuna o cifra. In cazul in care nu trece in turul 2, politicianul spune ca va decide impreuna cu intreaga echipa cui sa ofere votul.

Tudor DELIU, CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE: "Va fi decizia echipei, speram sa ajungem in turul II. Nici sub presiunea pistolului, nu-l voi vota pe Dodon."

Totodata, Tudor Deliu spune ca adversarul numarul unu al sau este Igor Dodon. Candidatul la sefia tarii spune ca cea mai mare problema in aceasta campanie electorala este pandemia.

Tudor DELIU, CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE: "Suntem in pandemie, la intalnirile noastre nu putem admite mai mult de 50 de persoane, ne straduim sa avem toate cele necesare de lupta impotriva pandemiei. Sunt unele probleme create artificial, ma refer la CEC, la acea circulara."

Intrebat cum va preveni fraudarea alegerilor, Tudor Deliu spune ca este o problema mare sectiile de votare din Transnistria.

Tudor DELIU, CANDIDAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE: "Mi se pare ca nu a fost nicio cerere prealabila de la cetatenii din Transnistria. Deschiderea acestei sectii, ne duce cu gandul la faptul ca alegerile vor fi fraudate. Eu nu pot pleca in Transnistria sa-mi prezint programul electoral, cum acest cetatean neinformat va veni sa voteze?! Consider ca sunt probleme grave."

Candidatul la prezidentiale spune ca isi va face campanie electorala din banii adunati prin donatii.

Articole din aceeasi categorie