20.02.2020
Stop cadru. Dodon - Hitler moldovenesc. Marina Tauber vine cu acuzatii grave la adresa sefului statului - VIDEO
Dodon - Hitler moldovenesc. Asa l-a numit astazi Marina Tauber pe seful statului. Deputata spune ca a facut o astfel de asociatie, deoarece la moment presedintele tarii detine controlul asupra tuturor institutiilor statului.

Marina TAUBER, DEPUTAT, PARTIDUL SOR: "Noi ne gandim ca tot ce se face contra regimului Hitlerului moldovenesc - Dodon este bine si desigur ca tot ce se intampla in parlament si la guvernarea tarii noastra demonstreaza ca si lumea si deputatii nu sunt de acord cu ceea ce face Igor Dodon."

Intrebata de ce l-a numit pe Igor Dodon - Hitler, deputata spune ca:

"De cand Igor Dodon a venit la carma tarii noastre, el detine toate parghiile administrative, si presedintia si parlamentul, si guvernul de buzunar, si primaria. Lumea a inceput sa traiasca si mai rau. Ati observat ca astazi oamenii au protestat si noi iam sustinut in fata sediilor PSRM", spune Marina Tauber.

Protestul de astazi a fost criticat de socialistul Grigore Novac, care a afirmat ca responsabilii de la Partidul Sor ar fi platit oamenii care au iesit sa picheteze sediile PSRM din intreaga tara. Tauber a venit, insa, cu o replica:

"Domnul Novac este rau informat si ar fi bine ca comenteze batranilor de ce ei merita 2 lei pe zi ca indemnizatie unica care a fost stabilita de seful lor de partid, Igor Dodon", spune deputata.

Articole din aceeasi categorie