06.10.2020
Stefan Gligor: Din afara tarii, Vlad Plahotniuc ar influenta politica din Moldova. Analistul politic afirma ca fostul lider PD ar purta acum negocieri cu socialistii. Declaratiile facute la In PROfunzime - VIDEO

Din afara tarii, Vlad Plahotniuc ar influenta politica din Moldova, sustine analistul politic Stefan Gligor. Invitat la emisiunea in Profunzime, acesta a spus ca fostul lider PD ar purta acum negocieri cu socialistii.  

Stefan GLIGOR, ANALIST POLITIC: “Eu cred ca exista un aranjament in care este implicat Igor Dodon, PSRM, Pro Moldova cu Plahotniuc si Sor. Plahotniuc a creat un element de santaj prin cumpararea deputatilor ori organizarea motiunii de cenzura.”

Nimeni dintre socialisti sau de la PRO Moldova nu ne-au raspuns la telefon ca sa comenteze decaratiile. Procuratura Generala a cerut extraderea lui Plahotniuc saptamana trecuta dupa ce s-a aflat ca el ar fi in Turcia. Ambasada SUA la Chisinau a confirmat pentru Jurnal TV ca Plahotniuc nu mai poate reveni in Statele Unite, unde este declarat persoana indezirabila, si a plecat de acolo pe 28 august.    

Articole din aceeasi categorie