16.03.2020
Stefan Gatcan, mesaj dupa victoria in alegerile parlamentare de la Hancesti: "Experienta mea de medic va fi utila si chiar necesara colegilor din Parlament"

Candidatul PSRM, Stefan Gatcan, a venit cu un mesaj dupa ce a castigat alegerile parlamentare noi de la Hancesti.

"Vreau sa aduc multumiri tuturor celor care au participat, duminica, 15 martie, la alegerile parlamentare noi din circumscriptia 38. In mod special, sunt recunoscator si multumesc celor cateva mii de oameni, care au crezut in mine si m-au votat. Vreau sa asigur toti oamenii din Hancesti, indiferent pentru cine au votat, indiferent daca au iesit la vot sau nu, ca voi depune efort ca sa fac viata tuturor mai buna.

Suntem intr-o situatie foarte complicata in tara din cauza pandemiei globale cu coronavirus. Sunt sigur ca experienta mea de medic va fi utila si chiar necesara colegilor din Parlament, pentru a lupta impotriva raspandirii acestui virus.

In final, dar nu in ultimul rand, vreau sa multumesc colegilor din PSRM, celor care au avut incredere in mine, dar si au muncit mult pentru ca sa castigam. Este meritul nostru comun", a scris Stefan Gatcan pe pagina sa de facebook.

Candidatul PSRM, Stefan Gatcan, a acumulat 5539 de voturi. Urmat de candidata PAS, Olesea Stamate, cu 4554 de voturi.

Candidatul PDM, Ion Mereuta, a acumulat 1810 de voturi, Grigore Cobzac, candidat independent - 1792 de voturi, iar Dorin Chirtoaca, blocul electoral UNIREA - 346 de voturi.

Articole din aceeasi categorie