15.11.2020
Sotia lui Igor Dodon spune pentru ce a votat. Declaratiile facute in sectia de votare - VIDEO

La brat cu sotia si inconjurat de un numar mare de bodyguarzi, Igor Dodon s-a prezentat la sectia de votare la ora 10 dimineata. Chiar si asa spune ca nu a reusit sa ia micul dejun, pentru ca a mers de dimineata la manastire. La iesirea de la urne a spus ca a votat pentru o Moldova infloritoare, pace, stabilitate si schimbari spre bine. 

Igor Dodon a fost intalnit astazi de presa in fata sectiei de votare. Acesta s-a salutat cu reprezentantii mass-media, apoi si-a pus masca si a intrat in interior. Ca si in primul tur, candidatul Igor Dodon a venit alaturi de sotia sa, dar si de o sumedienie de bodyguarzi. 

Acesta a cochetat cu operatorii biroului electoral, apoi a mers in cabina de vot. Inainte de a arunca buletinul de vot in urna, acesta s-a lasat fotografiat si filmat, ridicand degetul mare.

Igor Dodon s-a bucurat ca astazi oamenii sunt mai activi, insa a fost deranjat de intrebarea daca alegatorii din stanga Nistrului au fost adusi organizat la vot.

Igor DODON, CANDIDAT INDEPENDENT LA PREZIDENTIALE: “Daca in Germania, la Stuttgart sau la Frankfurt vin la 300 de km, aceasta inseamna patriotism. Dar daca din Transnistria vin de la 5 km, acestia sunt separatisti. De aceea toti au dreptul sa participe la vot.” 

Dodon spune ca a votat pentru o Moldova infloritoare, pace, stabilitate si schimbari spre bine. 

Igor DODON, CANDIDAT INDEPENDENT LA PREZIDENTIALE: "Si statalitatea Republicii Moldova… pentru o politica externa echilibrata."

Galina DODON, SOTIA CANDIDATULUI INDEPENDENT: “Eu am votat pentru o tara prospera, bunatate, liniste si pace.”

La final, Igor Dodon a mentionat ca in aceasta dimineata nu a reusit sa pregateasca micul dejun asa cum a facut-o in primul tur deoarece inainte de a vota a trecut pe la manastire.

Articole din aceeasi categorie