26.08.2022
Socialistii si comunistii boicoteaza sedinta de astazi a Parlamentului: „Opozitia nu vrea sa lucreze. Moldova este singurul stat fara plan anticriza” - VIDEO

Comunistii si socialistii boicoteaza sedinta de astazi a Parlamentului. Despre asta, a anuntat vicepresedintele Parlamentului, Vlad Batrincea si deputatii BCS, Petru Burduja si Vladimir Odnostalco in cadrul unui briefing de presa.

Vlad BATRANCEA, VICEPRESEDINTELE PARLAMENTULUI: „Astazi in aceasta sedinta extraordinara, Guvernul nu vine cu nicio masura anticriza. Ei nu spun nimic despre combaterea crizei energetice. Opozitia nu vrea sa lucreze. Moldova este singurul stat fara plan anticriza. Avem cel mai neprofesionist Guvern care vrem sa plece, inclusiv si prin motiunea de cenzura pe care o vom inainta in sesiunea urmatoare. Oamenii vor alegeri anticipate si trebuie sa aducem un Guvern profesionist. Sunt dezamagiti medicii, pedagogii, agricultorii, majoritatea populatiei vor masuri clare, Moldova trebuie sa se concentreze pe politica interna. Sedinta de astazi a Parlamentului va fi boicotata.”

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Articole din aceeasi categorie