28.10.2020
Socialistii ar putea face din nou coalitie cu PAS in Parlament. Igor Dodon pregateste 2 scenarii dupa alegeri: „Ei se jura ca nu fura, dar...ca anul trecut, i-au prins cu rata-n gura" - VIDEO

Igor Dodon spune ca socialistii ar putea face din nou coalitie cu PAS. Candidatul independent sustinut de PSRM spune ca pregateste 2 scenarii dupa alegeri de reformare a majoritatii parlamentare. Declaratiile au fost facute in cadrul unei emisiuni de la N4.

Igor DODON, CANDIDAT INDEPENDENT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE: "Primul scenariu, mergem cu Guvernul minoritar pana la alegeri anticipate. Al doilea scenariu, se reformateaza majoritatea parlamentara din partide, poate cu Blocul ACUM, poate socialistii cu PAS, pentru ca ei se jura ca nu fura, dar ca anul trecut, i-au prins cu rata-n gura. 

Stiti cum era bancul cela, cand eram copii mici. Ei au semnat cu sange ca nu fac coalitie cu socialistii si apoi au venit si au batut mana si au primit tot Guvernul de la noi si nu au facut nimic. 

Daca nu au facut nimic, cum poti sa-i tii? Ei singuri s-au cerut afara, ei  ca copiii de la gradinita, "-noi vrem afara; -du-te afara, care e problema?". Ei recunosc acum, unii dintre dansii, ei singuri au provocat demisia, dar de ce nu?”.

Articole din aceeasi categorie