02.02.2021
Sergiu Sirbu, in InPROfunzime: "Eu sunt deja al 11-lea an in Parlament. Credeti-ma ca astept ora cand poate a venit timpul sa ma ocup si cu altceva"

Deputatul Sergiu Sirbu spune ca poate a venit timpul sa se ocupe cu altceva, decat activitatea parlamentara. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii In Profunzime.

Sergiu SIRBU, DEPUTAT NEAFILIAT: "Totul este posibil, eu deja al 11-lea an sunt in Parlament, si daca credeti ca am ambitii sa mai stau, credeti-ma ca astept ora cand poate a veni timpul sa ma ocup si cu altceva."

Intrebat de ce nu renunta la mandat, acesta spune ca nu depinde de vointa sa sau a colegilor.

"Noi trebuie sa ne gandim cum sa gasim solutii la probleme, iar ce tine de cariera personala asta deja nu conteaza, noi ne vom clarifica", a adaugat deputatul.

In 2010, Sergiu Sarbu a intrat in Parlament pe listele fractiunii Partidului Democrat. In februarie 2020, acesta, impreuna cu un grup de deputati, pleaca din PDM si anunta ca formeaza grupul parlamentar Pro Moldova, in frunte cu Andrian Candu.

Ulterior, in octombrie 2020, deputatul anunta ca paraseste grupul parlamentar si ramane deputat neafiliat. Recent, acesta a aderat la Platforma „Pentru Moldova” din care fac parte si mai multi deputati ai partidului Sor.

Articole din aceeasi categorie