22.07.2020
Ruxanda Glavan il actioneaza in judecata pe deputatul PSRM, Vladimir Odnostalco, dupa ce ar fi spus minciuni in adresa ei: "A spus niste fantasmagorii in adresa mea" - VIDEO

Deputata Pro Moldova, Ruxanda Glavan, spune ca il va actiona in judecata pe deputatul PSRM, Vladimir Odnostalco pentru ca ar fi spus minciuni in adresa ei si ca vroia sa preia ilegal o companie farmaceutica din tara cand ocupa functia de ministru al Sanatatii. 

Ruxanda GLAVAN, DEPUTATA PRO MOLDOVA: "Securitatea farmaceutica este un subiect care m-a preocupat, am fost implicata in proces.

Un coleg din parlament care este un valet folosit de lumea farmaceutica demonstreaza o substanta cenusie si indruga fantasmagorii in adresa mea. Un om sanatos la cap nu ar gasi element de logica la ceea ce a fost intreprins de el. Foloseste instrumente pntru a imprastia texte scrise de afaceristi. Imi atribuie actiuni care n-au avut loc".

Am decis sa-l actionez in judecata. Atacurile in privinta mea cu minciuni au aparut dupa ce am propus ca sa fi interzisa privatizarea"

Totodata, Glavan a declarat ca il va actiona si pe deputatul Bogdan Tirdea, dar si pe premierul Ion Chicu.

 

Citeste si :  Deputatulul PSRM, Vladimir Odnostalco, o acuza pe Ruxanda Glavan ca vroia sa preia ilegal o companie farmaceutica din tara cand ocupa functia de ministru al Sanatatii - VIDEO 
Articole din aceeasi categorie