27.06.2020
Rusia vrea sa reia negocierile privind acordarea creditului de 200 milioane de euro pentru RM. Anuntul facut de Igor Dodon /DOC

Rusia si-a exprimat dorinta de a relua negocierile privind acordarea creditului in valoare 200 de milioane de euro pentru Republica Moldova. Igor Dodon a postat un document pe pagina sa de Facebook.

"Procesul a inceput", asa a scris presedintele privind scrisoare pe care a primit-o din partea Minsiterului Finantelor din Rusia.

In scrioare adresata Minsiterului Finantelor, scrie ca:

"La 15 mai 2020, premierul, Ion Chicu, a expediat o solicitare Guvernului Rusiei ca sa confirme faptul ca pot fi reluate negocierile privind acordarea creditului pentru RM.

Totodata, partea rusa cere ca autoritatile din Moldova sa anunte despre careva schimbari in acordul de credit".

Citeste si :  Andrian Candu explica de ce Curtea Constitutionala a suspendat Acordul dintre Moldova si Rusia, privind imprumutul de 200 milioane de euro. Declaratiile facute in cadrul emisiunii In PROfunzime: "Chicu nu a putut sa explice cine a negociat creditul"
Citeste si :  Unii deputati democrati nu au votat in Parlament ratificarea Acordului pentru creditul de 200 milioane de euro de la rusi. Cine sunt acestia. Candu: "Le-a fost rusine. Au iesit din sala inainte de vot" 
Citeste si :  Dumitru Diacov povesteste la In PROfunzime cum s-a negociat Acordul dintre Moldova si Rusia, privind creditul de 200 milioane de euro: "Hai sa fim seriosi, o sa se lege Rusia cu Moldova?!" 
Citeste si :  Imprumutul de la rusi este, de fapt, pentru campania electorala a lui Igor Dodon pentru prezidentialele din toamna. O spun deputatii din opozitie, care astazi au venit cu un nou val de critici in ceea ce priveste acest credit - VIDEO
Citeste si :  Decis. Vom lua 200 milioane de euro credit de la rusi. Parlamentul a aprobat proiectul de ratificare a acordului de imprumut. Dumitru Alaiba: "Cea mai mare crima, dupa furtul miliardului" - VIDEO
Articole din aceeasi categorie