07.05.2020
Restantele la capitolul reforme, ajutorul acordat astazi de catre Romania si decizia CC privind acordul de imprumut rusesc - joi seara, in emisiunea In Profunzime
<p>Lorena Bogza va discuta cu seful Delegatiei Uniunii Europene la Chisinau, Peter Michalko despre restantele la capitolul reforme, presiunile asupra judecatorilor CC, precum si despre ajutorul acordat de catre UE pentru lupta impotriva Covid-19.</p>

Si ajutorul in valoare de 3,5 milioane de Euro acordat de Romania Republicii Moldova va fi un subiect discutat diseara, precum si faptul ca autoritatile moldovene s-au opus ca cele 20 de camioane sa ajunga in Piata Marii Adunari Nationale. 

De asemenea, in cadrul emisiunii vom vedea reactii pe marginea deciziei Curtii Constitutionale privind Acordul de imprumut cu Federatia Rusa si revenirea la votul proportional.

Lorena Bogza va sta de vorba cu Sergiu Litvinenco, deputat PAS, Sergiu Sarbu, deputat Miscarea Pro Moldova si Dinu Plangau, deputat PPDA. La emisiune a fost invitat si un reprezentant PSRM. 

Emisiunea incepe la ora 21:00 si poate fi urmarita live pe protv.md si pe pagina noastra de Facebook.

Articole din aceeasi categorie