23.01.2023
Restante in procesul de integrare europeana. Adrian Balutel si Iulian Groza vin astazi la emisiunea In PROfunzime cu Lorena Bogza

Un draft al raportului Comisiei Europene, aparut in presa, arata ca Moldova este in urma Ucrainei si a Georgiei in ceea ce priveste implementarea legislatiei europene. In momentul acceptarii cererii de aderare, insa, Moldova s-a angajat sa indeplineasca intr-o anumita perioada de timp cateva conditii obligatorii in procesul de integrare. La ce etapa ne aflam si de ce nu merg lucrurile asa cum ne dorim? 

Despre asta discutam in aceasta seara cu secretarul de stat in cadrul Cancelariei de Stat, Adrian Balutel, secretar al Comisiei Nationale pentru Integrare Europeana creata de catre seful statului, si cu Iulian Groza, director al Institutului pentru Politici si Reforme Europene.

Emisiunea va incepe de la ora 21:00 si va fi difuzata live si pe site-ul protv.md.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.  

Articole din aceeasi categorie