06.07.2020
Replicile dintre Ion Chicu si Maia Sandu continua: "Tafna Maiei depaseste orice limita"

Premierul Ion Chicu spune ca "tafna" Maiei Sandu depaseste orice limita. Asta dupa ce Sandu l-a acuzat ca nu are curaj sa recunoasca ca i-a scapta situatia din tara de sub control.

Ion CHICU, PREMIERUL RM:"Tafna Maiei depaseste orice limita. Daca s-ar gandi macar un pic la Oameni, n-ar obstructiona activitatea guvernului si ar permite cetatenilor sa obtina acel suport financiar atat de necesar pentru ei.

Nu, Maia Sandu, rectificarea de buget trimisa in Parlament nu prevede nimic referitor la Arena Chisinau. Demonstrezi contrariul?

Da, Maia Sandu, in proiectul pe care-l torpilati in Parlament sunt incluse acele 100 mln.Euro asistenta financiara de la Uniunea Europeana. Demonstrezi contrariul?"

Ieri , Maia Sandu, a spus ca Guvernul Chicu trebuie sa-si dea demisia, deoarece situatia din tara i-a scapat de sub control: "Acum, cand nu mai pot ascunde propria incompetenta, incearca sa fuga ca niste lasi de raspundere, santajand Parlamentul ca, daca nu accepta asumarea de raspundere, isi dau demisia. Legile trebuie votate in Parlament".

Astazi, sedinta parlamentului n-a avut loc din cauza lipsei cvorumului. S-a intamplat dupa ce PAS, PPDA, Pro Moldova si Partidul Sor nu s-au prezentat in plenul parlamentului.

Citeste si :  Reactii, dupa ce a treia sedinta a Parlamentului nu a avut loc din lipsa de cvorum. Ion Chicu o acuza pe Maia Sandu ca blocheaza finantarea europeana. Premierul este un mincinos, raspunde lidera PAS - VIDEO
Citeste si :  Maia Sandu: “Dupa ce a adus tara la sapa de lemn, Guvernul lui Dodon cauta motive sa plece"
Citeste si :  Sedinta Parlamentului nu a avut loc din lipsa cvorumului - VIDEO
Citeste si :  PAS nu va participa la sedinta Parlamentului. Deputatii - gata sa voteze initiativele pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea, insa prin procedura parlamentara: “Cerem sa nu insiste in prostia lor de asumare a raspunderii” - VIDEO
Articole din aceeasi categorie