02.10.2020
Renato Usatii s-a lansat in campania prezidentiala. Iata ce a promis candidatul - VIDEO

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, s-a lansat astazi in campania electorala. In cadrul unei conferinte, acesta a declarat ca daca devine presedinte va lupta cu coruptia, va lichida CNA-ul si va crea o structura nou. Totodata, Usatii a anuntat ca astazi da start unui proiect national.

Renato USATII, CANDIDATUL PARTIDULUI NOSTRU: "Odata la patru ani, poporul isi alege viata pe care o va avea pana la urmatoarele alegeri. Incepe o luna importanta in care poporul va trebui sa decida ce alege, viata pe care a avut-o pana acum sau una noua. Judecand dupa saracia in care traim, alegerea este evidenta. Voi m-ati cerut, eu v-am ascultat.

Daca ne uitam pe lista de candidati, alegerea va fi simpla: intre trecut sau viitor, intre oameni care au furat si oameni care v-au fost alaturi, intre tradatori si cei care nu v-au tradat."

Potrivit lui Renato Usatii, principala problema in tara este coruptia si dezordinea. Acesta a declarat ca va distruge sistemul corupt, iar un prim pas spre acest lucru este victoria sa la prezidentiale.

"Urmeaza dizolvarea Parlamentului si alegeri anticipate. Avem nevoie sa lichidam Centrul National Anticoruptie, care a devenit simbolul coruptiei. Sunt foarte buni ofiteri in CNA, MAI, SIS. Astazi va promit ca vom crea o structura noua din cei mai buni ofiteri din aceste structuri, important este ca aceasta structura sa lupte cu coruptia la cel mai inalt nivel”, spune candidatul.

Totodata, Usatii a declarat ca astazi da start proiectului national "Rezerva de cadre a lui Renat Usatii".

„Sunteti jurist, economist, doctor, politist, vreti sa obtineti o functie care v-ar permite sa va demonstrati calitatile, puteti scrie toata informatia despre studiile dvs, unde va aflati, daca ati avut vreo activitate, ca noi impreuna cu dvs sa construim o echipa puternica pentru Presedintie, pentru alegerile parlamentare anticipate, pentru a va implica in activitatea Guvernului”, a adaugat candidatul.

Articole din aceeasi categorie