26.01.2021
Renato Usatii, la InPROfunzime: ,,Ca sa ajungem la alegeri anticipate, Maia Sandu trebuie sa inainteze un prim-ministru pe care socialistii si Sor nu il vor vota"

Renato Usatii a declarat in cadrul emisiunii In PROfunzime ca daca este sa ajungem la alegeri anticipate pe calea legala, asa cum isi doreste Maia Sandu, atunci singura solutie este ca presedinta sa inainteze un prim-ministru pe care cei din PSRM si SOR sa nu il voteze.

Renato USATII, LIDERUL PARTIDULUI NOSTRU: ,,Maia Sandu a decis sa mearga pe cale legala, dar nu a facut nimic ca sa mearga pe cale politica.

Calea politica se are in vedere presiuni, strada…. A fost un singur protest, dupa care vad un concurs de idei si un numar de interpelari la CC. Vrea nu vrea merge acum pe planul lui Dodon. Majoritatea partidelor politice care au spus ca isi doresc anticipate, ei imita ca vor aceste alegeri.
Unica posibilitate de a avea alegeri anticipate ca sa mergem pe calea dreapta pe care o vrea Maia Sandu este sa inainteze un prim-ministru pe care socialistii si Sor nu il vor vota.

Dumneaiei o sa mai comita o greseala. Ea asteapta decizia Curtii care se va pronunta ca intr-un guvern interimar ministrii sa fie schimbati. Ea o sa numeasca cativa ministri ca sa isi asume responsabilitatea."

Renato Usatii sustine ca daca Maia Sandu nu va merge pe calea politica, scotind oamenii in strada, atunci dumneaei poate sa nu mai faca nimic pentru ca alegerile vor fi cand va vrea Dodon si Sor.

,,Daca dumneaie nu va schimba tactica, atunci asa se va primi", a declarat Renato Usatii.

Articole din aceeasi categorie